Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

29 September, 2009

selamat ari raye

salam all~
walaupon dah balik dari cuti raye
tapi aku tetap dalam mood rayer
eceh~
so kepada semue pembaca
ntah ader ke tak
ehehe
selamat ari rayer aidilfitri
dan kepada semue yang berpose
teruskan ibadah anda
semoge diberkati Ilahi
amin~

14 September, 2009

tolong la weh..

salam all~
dah tinggal lagi beberapa hari jer lagi
kiter di dalam bulan Ramadhan nih
jangan kurangkan ibadah eh, kalo bleh tingkatkan lagi
nih teguran untuk diri sendiri juger ; ngeee

tapi yang menjadi hal sekarang ni ialah
tengkuk aku sangat saket
everytime bangun tido konfom leher xley gerak
dah nak dekat due minggu dah nih

aritu memang ader salah bantal
abah dah urut sket2
tapi abah kater ko nyer tengkuk nih tegang semacam naper?
aku pon kater mane la orang tau
sob2~

dah due minggu gak carik tukang urut yang
leh tolong urut belakang nih
carik angah nyer tukang urut, balik indon plak~
so daku terseksa sangat la nih
pagi tadi bangun tido Ya Allah
saketnyer tuhan jer yang tahu
ingat nak MC gak
tapi pikirkan nak rayer dah nih
and then keje pon leh tahan banyak

so, xperla aku berkorban untuk negara
haih~
untuk kawan2 yang nak membantu
if ader kenal tukang urut area lembah klang
kalo kat kajang or cheras pon ok
leh la emel aku no tipon tukang tersebot
xlarat sangat dah nih

mintak tolong ehhh....
aku nak urut lebeh kurang cenggini lah
khidmat encik google

03 September, 2009

Berbuker puase+Makan2+house warming=besh!

salam all~
alhamdulillah dah 13 Ramadhan dah hari ini
semoger ibadah yang kiter jalani nih diberkati Allah
Amin~

senin lepas yakni pada cuti merdeka
kitorang yakni aku dan kawan2 rapat ku di itm berjumper semuler
check lict kehadirannyer adalah:
aku+encik jep
lin+hubby+baby adam
sarah+amin+adik ipar
cito+tariq
nisah
linda

walaupon xbaper nak ramai tapi meriah beb
tambah2 lagik ader anak buah terbaru
khalish adam iskandar anak lin
ala2 tomei sangat dier sengeh2
kitorang makan kat Kenny rogers kat PAS S.Alam
ok lah makanan dier not bad
tapi taw2 jerla kat situ cam agak mahal
sob2~

dah makan kitorang borak2
dah borak2 kitorang gi solat
pas solat masing2 kekenyangan
and then sarah tetiber ajak gi umah dier
huu
actually bukan ajak, pakse ok
so kitorg pon pegilah umah dier
lagipon umahnyer juz near by

di sana kami disajikan pula ngan laksa
perghh feveret aku tuh
n then borak++++++

tibe masenyer kami pon meminter diri
good food, good frens, good lover makes ur life great!
wah~

some of the pics during the gathering:
@ sarah's place-aku xpasan la sape amik gmbar


cito wif adam- comel jer


01 September, 2009

embekk..

salam ramadhan all~
huhu,tajuk di atas mmg ader kene mengene ngan entry kali nih
heeee

yerla kan skarang nih orang dok sibuk berbuka puasa di sana sini
bufet di sana sini yang harganya kadang2 tak tercapai dek akal
mane idaknyer, di bulan puasa nan mulier nih
manerla perot ley terima makanan yang banyak2 sangat
so rugi la kalo bayar 30-40++ hanya untuk makan dalam 2 3 jam jerh
apatah lagi yang berharga 50 ke atas
huh!

tapi~ aku g gak buker pose kat luar
hahaha
ini semuer disebabkan encik tunang lah
beliau yang memakse aku untuk berbuker puasadi tempat2 yang mengecaj
makanan begitu mahal tersebut
heee, what can i do, i follooww
heee

on the 3rd ramadhan, kami berbuker poser di Dewan Perdana Felda
hmmmm, the price is Rm48 per head~ yer kot
so both of us gi after work lah (aku sampai kl pon lebey kurang 6.30)
kitorang just walk in jer
but u need to confirm first lah whether got place or not if u want to walk in
@ 7 pm seme dah cemas dah~ sebab nak amik makanan
heheee

yang pertama sekali aku amik ialah ini

tadaa~ kambing panggangg
yabedabeduu (berdosakah aku letak gambar nih di bulan ramadhan?? erk)
nih contoh jer ok
heeeee
in conclusion the place was nice, not so many people and not too crowded
i ate kambing (of coz), laksa, kuih muih, spaghetti and salad and also fruits
the food taste ok lah~

huhu, after felda we also break fast @ other places
kat Rasa Mas, kat Restoran Nelayan Titiwangsa
kat kampung (pon nak masuk gak) and last event yesterday @ Kenny Rogers Shah ALam

more updates next time okeh babes~
ngantoks lah sebenonyer
selamat berpose and selamat beramal
muah2!!