Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

29 October, 2009

my other half..

age age age~
salam seme..
ari ini saye hepi..mengapakah??
kerna sayer sudah setelkan hal umah yang akan diduduki dengan suami tercinter
yeay!!! hoeyehh!!!

amoi..kemaen hepi lagi cik ema kiter
sedangkan penin nak pikir banyak lagi mender
ok berbalik kepada hal umah tersebot
ok la~
what do u expect from newly weds kan?
area umah dekat ngan batu caves (wel wel~)
and then near facilities such as :

school (untuk anak i)
dewan (untuk anak i kawen nanti.. ya Allah ema tolong la)
fast food restraunts (KFC, mcD, yeay!!!tapi pizza xdak..)
supermarket (JJ, Giant, etc~)
and yang plaing penting dekat ngan mak
hahahaha...

iAllah kitorang teros masuk ahad nih
leh la bawak masuk barang sket2
(walaupon xdak barang pon)
ngeeeeee~

abes dah..ngeeee~


28 October, 2009

ema boleh!!

salam all~
huhu lame giler xupdate dalam blog
walaupon xtaw sape yang nak membacenyer
ngeee~

actually dalam 2 3 minggu nih memang busy sket
bukan busy keje, keje xbaper banyak sangat
tapi of coz lah my wedding planning.. heeee

penin dah stat dah
nak taw naper? kawen dulu baru tau..
heeee
actually kain nikah dah beli dah time tunang ritu
satgi biler jumper tailor katenyer lace xcukup
so kene la pegi balik ke kedai untuk tambah kain
dah lah ritu beli pakej
nih kene tambah seratus lagi plak untuk kain tuh jer
tensen i~
tapi xperla untuk hari bahagie i kan
sekali seumur hidup gituu~

pastuh gi plak setelkan barang2 hantaran untuk pihak laki
orang dah cakap dah ritu beli jer
nih dok sebuk memilih.cerewet sangat ek dier~
naseb bek lah beliau pilih i..huuuu
so ritu just beli jam dier jer~
setel~

sebelom nih dok penin2 nak pikir nak dok mane pas kawen
dok usha la dalam certain websites
and kitorang pon siap ronda2 lagik kat certain taman2 tengok ader kosong x
until one time i feel so exhausted and maleh nak pikir dah
satgi one day i terbace dalam mudah.com ader 1 umah ni
tuan rumah nak sewakan
teres-RM500-sekitar umah i
so teros i ko xpikir panjang dah
and the owner ok la wif me
my fiancee pon dah suker-but he said kene la tgk umah dulu kan
and ok la i said- and the owner also said ok
tapi keesokan harinyer, i kol the house owner tapi xangkat pon
and biler my tunang kol katenyer umah tuh dah ader orang book
i tot that person is me
tapi rupenyer orang lain
c***i nyer orang tue
aku berie dah
last2 my tunang said ' xperla wak, maybe xder rezki kiter nak tinggal umah tuh kot*
ohhh sejuk hatiku~

satgi malam tuh jugak i macam luahan hati ngan perasaan gak
kat my family (mangsa luahan perasaan..ngee)
and my sis teros cakap her fren nak pindah dah
tengah carik tenant untuk sewa la kirenyer
Oh God~ alhamdulillah
same spesifikasi wif the house before (yang owner bengong tuh)
tapi a bit lesser rental
yeay!!!

so iAllah in near time kami maw gi tengok umah tersebot
sebenomyer dah gi tengok dah malam tuh :P
tapi tengok luar jer
kali nih nak tgk dalam plak~
yeay lagiii!!!

penin masih penin lagik
sebab aper??
sebab banyak lagik xsetel
khemah extra for pengantin xbook lagik
doorgift xbelik lagik
bunga telor, and bermacam2 lagik xsetel lagik

so yang penting ema buleh melakukannyer dengan adernyer
encik tunang, keluargaku yang memahami, kawan2 yang besh~

muah2 i luv u all~

*syok plak nulis blog rini~ngeeeeee











12 October, 2009

xlarat la

sangat xlarat nak update
ya Allah berikanlah aku kekuatan dan kesabaran
amin~