Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

26 January, 2012

Panggilan Hangit

Assalamualaikum

indah cuaca hari ni

panas..kalo sidai baju kering rangup la orang kate

bile lipat tu senang je..haha


so today aku just nak simpan kenangan pertama kali kol anak kat umah baby sitter baru

baby sitter yang baru ni namenyer cik timah

alhamdulillah rayyan makin serasi ngan die and anak2

xdela macam dulu nangis macam nak mintak tolong jer

memang xserasi la tu

berbalik kepada cerita telefon tadi

aku pon kol la rayyan sebab dah lame xkol die sejak dengab bbysitter baru ni

bile kol anak cik timah (CT) kate die tengaH makan

tapi die panggil gak la sebab jarang mama kol

bile dapat phone xnak cakap plak

rayyan senyapppp jer

lame gak aku ngomel sorang tanye rayyan dah makan belom

mam cik ke ( makan nasik ke)

tapi die still diam

last- last aku cakap k la rayyan babaii

pastu die leh bantai nanges plak

haha..nak nanges mama dengar awak nanges .sian anak mama


pas je kol rayyan

teros kol husband

marah die la plak

sebab die yang soh kol tadi

huhu


sian anak mama


Published with Blogger-droid v2.0.4

04 January, 2012

MIMPI

Salam.

Teringin sesangat nak update blog

Tapi mase memang takde

Huhu..kesudahannyer... Later la ek..daa


Published with Blogger-droid v2.0.2