Skip to main content

Posts

Featured

TIADA LAGI

Assalamualaikum wbt
Alhamdulillah segala puji bagi Allah di atas segala rahmat dan kemudahan yang dikurniakan sepanjang aku hidup di dunia ini..Nak citer sket eh...Middle of december ritu perot dah rase mual2, and body menunjukkan perubahan yang obvious.. so aku buat la urine pregnancy test (upt) kat umah..tapi the result is negative..Tapi keadaan still berterusan camtu (perut rs bergelodak, breast tenderness n etc)..so mase malam new year ritu we decide to repeat upt plus dah lewat 7 hari period... Alhamdulillahhh syukur..result UPT test kali ni positif..seronok tak terhingga memandangkan dah lama jugak tak mengandung kerana desakan kerjaya.. kami xdibenarkan attend DPA (ade dalam post lepas) sekiranya mengandung dan jika termengandung mase kursus pon akan automatically dihantar pulang.. Alhamdulillahhh usai kursus DPA Allah kurniakan rezeki ni.. Pelbagai persediaan awal telah dibuat seperti pengambilan vitamin, asid folic, susu bagi ibu mengandung dan sebagainya.. Tapi.. pregnancy …

Latest Posts

TAHUN BARU 2014

Mind your own hair

KESIHATAN

Its monday guys

Panggilan Hangit

MIMPI

MENANTI HARI BAHAGIA

LUNCH

TEST