Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

10 February, 2013

Mind your own hair

Assalamualaikum wbt ..how's ur day today peeps..mesti best kan malam tadi disajikan dengan dam dam dumm bunyik mercun..hehehe.. Happy Chinese New Year dan selamat bercuti.

Sebenarnya entry ni entry postpone sebab dari ritu lagi nak post ..tapi tak terpost post..boleh ke cenggitu hehehe.
Actually just nak share pengalaman potong rambut rayyan irfan. Beliau nih memang susah kot nak digunting rambutnye..kalo nak potong rambut di saloon tuh memang bergema dengan suare jeritannye yang lemak merdu tuh..huhu..

Tetapi...last week g potong rambut die kat saloon Kayser kat Prima Gombak..budak melayu yang potong..kire junior hairstylist lah kan..selalunye kitorg akan tunggu rayyan tido baru la bawak ke saloon sebab die akan mengamuk macam oltromen kematian awek.huhu..
Tapii...kali ni rayyan tak menjerit uols..die diam jer..rasenye sebab die dah besor kot eh..(2 tahun lebih) ..tapi rasenye dengan bantuan henpon gak kot..lalalala

Mama ngan ayah rase macam-macam yang awak belajar dalam dunia ni irfan..dan harap awak akan teros belajar hingga ujung nyawa..(mama sensentap sengsorang)

So enjoy the pics below..anak mama dah besor..sob sobb..last pic tunjuk side burn yang still panjang..hahaa...till then uolsss...

0 comments: